Slide pasiv house minimal standard basic tehnic UȘI DE INTRARE
UȘI PANOU

Ușile panou sunt soluția ideală pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor. Acestea se bazează pe sistemul MB-86 și sunt disponibile în patru versiuni: ST, SI, SI+ și AERO. Oferă, de asemenea, flexibilitate în amenajarea unei întrări.

Construcția se bazează pe sisteme de profil din aluminiu cu termo-izolare MB-86. Profilul aripii este adaptat pentru unirea cu umpleri speciale, unit din partea interioară cu cerceveaua.

Panourile de umplere se găsesc în multe variante și culori ce permit realizarea de diferite viziuni. Aspectul versatil permite ca ușile să poată fi montate atât în case moderne cât și pe stil clasic. Panourile ușilor sunt realizate din materiale rezistente la factorii atmosferici. Elementele externe sunt protejate de lacuri speciale, astfel încât panourile să-și mențină aspectul ca nou pentru timp îndelungat sau pentru a reduce riscul de murdărire, în cazul acoperirii cu vopsea teflon tip Finea.

Deoarece sistemul MB-86 stă la baza structurii ușilor rezultă că putem dispune de profile din aluminiu ușoare, dar în același timp rigide și rezistente disponibile în patru variante de construcție (ST, SI, SI + și AERO), și în trei variante de izolare inferioară. Ușile izolează împotriva apei și a aerului și oferă o izolare termică și acustică excelentă. 

Image Image