Slide pasiv house minimal standard basic tehnic UȘI DE INTRARE
MILLENIUM PLUS 80

Millennium Plus 80 este un nou sistem de ușă pietonală coplanară cu linii drepte de 80 mm cu Rupere de Punte Termică destinat spațiilor comerciale și clădirilor.

Sistemul are o valoare de transmitanță a ușii începând de la 0.8 W/m²K și este caracterizat de prestări termice foarte bune și cu o capacitate de vitrare de 64 mm care asigură o izolare acustică maximă.

Se pot folosi 2 tipuri de balamale, ori cu rezistență ridicată (aplicate sau balamale pe canal ranforsate) care pot suporta o greutate de până la 220 Kg/foaie sau balamale ascunse (înălțime 2.700 mm, lățime 1.500 mm și 120 Kg/foaie, cu o deschidere maximă a foii la 100º).

Sistemul oferă soluții de finisare la sol și este valid pentru configurarea de ieșire de urgență cu dispozitive antipanică (conform normelor EN 179 și EN 1125). Sunt disponibile diverse opțiuni de customizare, mai exact o opțiune de motorizare care permite deschideri automate batante sau opțiunea de a aplica un panel pe foaie care permite doar vizibilitatea acestuia.

Image Image