Slide pasiv house minimal standard basic tehnic FERESTRE
MB FERROLINE

MB-FERROLINE este un sistem de ferestre cu barieră termică care reprezintă soluția potrivită pentru renovarea clădirilor istorice păstrând aspectul corespunzător al ferestrelor, imitând tâmplăria din oțel și care obțin foarte buni parametri tehnici ai structurii. Sistemul permite executarea unor structuri cu aspect perfect adaptat specificului clădirilor.

Sistemul este versatil putând fi executate diverse tipuri de ferestre cu deschidere în interior (oscilante, batante, oscilo-batante), cu deschidere în exterior (oscilante sau basculante) sau fixe, care oferă o foarte bună izolare termică și fonică, etanșeitate la apă și aer și rezistență ridicată.

Sunt disponibile mai multe tipuri de profile exterioare. Tocurile de renovare disponibile în sistem permit montarea unei tâmplării noi, fără necesitatea demontării tocurilor vechi și fără riscul unei eventuale deteriorări a zidului din jurul ferestrelor. Lățimea vizibilă a profilelor din aluminiu este adaptată astfel încât să nu cauzeze diferențe mari în aspectul exterior dintre ferestrele vechi și cele noi. 

Image Image