Slide pasiv house minimal standard basic tehnic UȘI DE INTRARE
MB 60 EI

Sistemul MB-60E EI permite fabricarea ușilor interioare sau exterioare cu simplă sau dublă deschidere, rezistente la foc. Mai mult, acesta permite fabricarea de "ferestre tehnice" și partiții rezistente la foc. Construcțiile MB-60E EI sunt clasificate EI15 sau EI30 conform normelor PN-EN 13501-2 + A1: 2010. Sistemul este clasificat ca unul fără propagarea focului (NRO- non-fire-spreading).

Soluția se bazează pe profile din aluminiu cu punte termică (sistemul MB-60E) cu adâncimea constructivă a profilelor de 60 mm. Rezistența la foc a construcției este asigurată de componentele sale de izolare împotriva incendiilor care sunt montate în camerele interioare ale profilelor sale. În plus, construcțiile sunt echipate cu benzi expandabile, care împiedică propagarea focului.

Sistemul este compatibil cu toate sticlele rezistente la foc clasificate EI15 și EI30 (grosime de la 5 la 41 mm). Spre deosebire de alte sisteme rezistente la foc, sticla MB-60 E EI este fixată din interior cu ajutorul baghetelor. Accesoriile speciale din oțel sunt un element important pentru protecția sticlei împotriva căderii în timpul incendiului.

MB-60E EI permite fabricarea ușilor cu o Lățime până la 1,4 m și o Înălțime de până la 2,475 m. O ușă cu dublă deschidere poate avea 2,58 m lățime.

Image Image