Slide pasiv house minimal standard basic tehnic SISTEME CULISANTE
MB 59 HS

Sistemul MB 59 HS cuprinde ușile liftant-glisante care prezintă cea mai bună soluție de legătură dintre camere sau sere cu mediul exterior printr-o ieșire pe balcon, terasă sau direct în grădină. Totodată, sistemul MB 59 HS este unul dintre produsele cu cei mai buni parametri din categoria respectivă de produse. 

Sistemul poate fi construit în două opțiuni de izolare distincte: ST și HI. Construcția profilelor permite efectuarea de uși voluminoase, cu geam cu una sau două camere, iar materialele și soluțiile tehnice utilizate, asigură un grad ridicat de protecție termică și acustică. 

Este important de menționat că în poziție deschisă nu rețin din spațiul camerei, ceea ce reprezintă un mare plus. Acest cumul de caracteristici alcătuiesc un sistem ideal atât pentru case, precum și pentru apartamente sau hoteluri. Sistemul MB 59 HS se caracterizează printr-o înaltă izolare termică, acustică și de etanșeitate la apă și aer și reprezintă o soluție optimă datorită numeroaselor posibilități de construcție.

Gama de profile disponibile cuprinde două tipuri de tocuri cu două sau trei căi de rulare și canate adaptate la două înălțimi de ghidaje. Gama vastă de geamuri compatibile permite montarea kiturilor cu una sau cu două interstiții, inclusiv acustice sau de antiefracție. 

Image Image