Image

LOGIS Aluminium pune la dispoziţia clienţilor o gamă diversificată de profile de aluminiu - ferestre, uși, uși glisante și armonice. Centrul de producție LOGIS Aluminium are o suprafață de 1700 m2 și este una dintre cele mai performante fabrici din domeniu.

Construcțiile din aluminiu de înaltă calitate au la bază experiența noastră de lungă durată și largă în domeniu. Profilele de aluminiu sunt produse într-o fabrica nouă, complet utilată unde producția este coordonată de ingineri de specialitate care lucrează cu centre automate de procesare.

Fabrica noastră angajează personal experimentat, cu o abordare profesională a muncii lor, care se vor asigura întotdeauna de calitatea superioară a produsului finit. 

Procesul de producție al fabricii LOGIS Aluminium este certificat conform standardelor internaționale, iar garanțiile oferite sunt întotdeauna în conformitate cu experiența și cu cele mai bune practici europene. Prin utilizarea de echipamente moderne și prin aplicarea experienței și abilității personalului nostru, putem garanta rezultatul cel mai bun. 

Toate procesele de fabricație utilizate de LOGIS Aluminium sunt ecologice utilizând doar materiale care respectă standardele de protecție a mediului și de securitate la locul de muncă.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

LogiKal by Orgadata

Configurează tabloul de tâmplărie

Nu a fost niciodată atat de simplu sa proiectam si sa estimam, să producem usi, ferestre si pereti cortina de toate tipurile și de toate dimensiunile. Prin intermediul software-ului nostru se deschid cai directe si intuitive catre obiectivul final.
Image