Slide pasiv house minimal standard basic tehnic UȘI DE INTRARE
CS 77 Usi despartitoare

Sistemul CS 77 reprezintă amalgamul perfect de siguranță, design, versatilitate și performanță. 

CS 77 include un sistem cu scurgere pentru uși, ce respectă cerințele referitoare la securitate, stabilitate și izolare termică. Variantele de uși diferite sunt special proiectate și testate pentru rezistență antiefracție, rezistență la foc, blindate și soluții pentru situații de panică, în funcție de cele mai înalte standarde europene.

CS 77 Functional - un design minimalist și versatil indiferent de stilul arhitectural căutat. Gama standard de uși coplanare este disponibilă pentru toate tipurile de deschideri interioare și exterioare, realizate cu o gama largă de încuietori și cu diverse soluții de prag. Etanșeitatea ușii și menținerea formei elementului se datorează unor benzi izolatoare speciale.

CS 77 Uși despărțitoare - destinat pentru realizarea ușilor de la intrare care oferă performanțe termice de vârf. Panelurile pot fi coplanare sau necoplanare, oferind opțiunea includerii de ferestre spion sau a altor soluții ergonomice (sisteme cu amprentă digitală, chei electronice sau încuietori motorizate). Clasa de rezistență antiefracție RC2 este disponibilă pe ușile cu panel la exterior.

Image Image