Slide pasiv house minimal standard basic tehnic FERESTRE
COR 70 foaie ascunsă cu BT

COR 70 Foaie Ascunsă cu BT este o nouă proiectare de fereastră de Canal European cercevea ascunsă construită cu profile mai subțiri, cu o secțiune vizibilă din exterior de doar 66 mm, care mărește suprafața de vitrare până la 85% sticlă din suprafața totală a ferestrei crescând astfel luminozitatea în încăperile interioare.

Din punct de vedere estetic, designul sistemului permite menținerea cercevelei ascunse din exterior, astfel încât este imposibil a distinge zonele fixe de cele care se pot deschide, obținând astfel un aspect uniform al fațadei.

Zona de barieră termică de 35 mm și inserția de spumă de poliolefina în toc și cercevea permit atingerea valorilor de până la 1,0 W/m²K de transmitere de spațiu, maximizând astfel eficiența energetică. Pe lângă prestația termică remarcabilă se poate obține și un grad ridicat de izolare fonică datorită posibilității de a instala sticle de până la 40 mm grosime.

Sistemul COR 70 Foaie Ascunsă cu BT oferă rezultate excelente la încercările AEV, creând o fereastră cu cele mai bune caracteristici de etanșare, permeabilitate și rezistență la vânt, asigurând cea mai bună protecție în fața oricăror agenți atmosferici.

Image Image