Slide pasiv house minimal standard basic tehnic SISTEME CULISANTE
COR 4600

Sistemul COR 4600 cu ușă culisantă cu ridicare furnizează o izolare termică cu valori excelente de transmitere (Uw), care încep de la 0.9 (W/m²K). Eficiența energetică maximă derivă din îmbinarea perfectă a zonei de ruptură termică cu poliamide de 35 și 24 mm, a profilelor PE reticulare și a capacității mari de vitrare, care permit sticlă de până la 55 mm grosime. Există opțiunea de a instala compoziții cu dublă cameră și triplă sticlă pentru a obține o bună izolare termică și fonică.

Totodată, sistemul permite utilizarea foilor de mari dimensiuni ceea ce îl face potrivit pentru închiderea marilor luminatoare, garantând luminozitatea interioară cu înalte prestații termice și acustice.

Sistemul culisant utilizează foi care se montează într-un mecanism care permite ridicarea în manevra de deschidere și coborârea în cea de închidere, cu ușa închisă sprijinită pe garniturile de etanșeitate longitudinale inferioare și laterale, astfel crescând etanșeitatea și izolarea acustică. Construcția este gândită să fie eficientă și durabilă, fiind folosite elemente care previn uzura piesei. Aspectul este unul modern cu estetică dreapta în foi și baghete.

Sistemul COR 4600 se regăsește în 2 opțiuni de secțiune vizibilă în nodul central, 110 mm la cea standard și 50 mm la cea minimalistă.

Image Image